PROVNINGAR

Kunskap förhöjer smakupplevelsen!

Gå på en av våra dryckesprovningar och lär dig mer om naturvin eller cider.

Vänligen notera att ni måste köpa entrébiljetten separat för att kunna gå på provningarna.

NYTT OCH FRÄSCHT FRÅN BORTGLÖMDA REGIONER I SPANIEN
Alla har vi säkert hört någon tipsa om en sulfitbombad rijoja, men det finns så mycket mer om man vågar gå utanför de traditionella ramarna. Max Garberg, till vardags på restaurang Babette i Stockholm och bland annat nominerad till Årets Sommelier ett flertal gånger, tar er med på en provning med fokus på sina favoriter från Spanska regioner som för de flesta är bortglömda för sin vinproduktion.

Kl: 13:00
Pris: 350 kr
Tid: 45 min + frågor
Köp biljett

SVENSK CIDER I VÄRLDSKLASS
Johan Sjöstedt, en av Sveriges pionjärer inom ciderproduktion och tillika grundare av Pomologik, tar er med på en provning med cider från Sveriges banbrytande producenter och berättar mer om deras historia. 

Kl: 15:00
Pris: 295 kr
Tid: 45 min + frågor
Köp biljett

LOIRE – EN REGION I FRANKRIKE I FRAMKANT AVSEENDE NATURVIN
Beaujolais i all ära men att bönder från Loire har odlad biodynamiskt och naturligt sen 80-talet gör det till en av de mest intressanta regionerna på området. Max Garberg, till vardags på restaurang Babette i Stockholm och bland annat nominerad till Årets Sommelier ett flertal gånger, tar er med på en provning med fokus på Frankrike och regionen Loire. Tillsammans med Sveriges främsta importörer av naturvin har Max djupdykt i regionen och hittat fantastiska guldkorn som man normalt inte kommer över.

Kl: 17:00
Pris: 350 kr
Tid: 45 min + frågor
Köp biljett

CIDER FRÅN VÄRLDENS ALLA HÖRN
Johan Sjöstedt, en av Sveriges pionjärer inom ciderproduktion och tillika grundare av Pomologik, har tillsammans med importören Riktigt Cider grävt djup i utbudet av cider från världens olika hörn. Resultatet är en provning med spännande produkter från bland annat Spanien, Storbritannien och Frankrike. En provning för alla ciderälskare helt enkelt.

Kl: 19:00
Pris: 295 kr
Tid: 45 min + frågor
Köp biljett